Mobiele Douche

U staat voor een ingrijpende badkamer verbouwing, en heeft een mobiele douche of ook wel portable douche nodig.

Dan zijn de mobiele douches van Dixi sanitair services uit Papendrecht de ideale oplossing om als tijdelijk douche te fungeren.

mobiele douche

Badkamer verbouwen.
mobiele douche hurenEen badkamer verbouwen is voor de meeste mensen en gezinnen de meest vervelende en ingrijpende verbouwing in huis.Per slot van rekening maakt men elke dag gebruik van de badkamer en het toilet,als deze sanitair voorzieningen dan niet meer zijn te gebruiken,moet men improviseren.

Vaak word er een beroep gedaan op familie, kennissen of buren waar men dan tijdelijk gebruik kan maken van de douche of het toilet.Maar wist u dat u met de mobiele douche van Dixi sanitair services,gewoon thuis op elk gewenst moment kunt blijven douchen.
Het is dus niet meer nodig om familie,vrienden of buren om een gunst te vragen om daar te mogen douchen.

Ook hoeft u niet (speciaal) met uw kinderen naar het zwembad of de sportschool om gebruik te maken van de douche.Nee de portable /mobiele douche van Dixi lost dit probleem,tijdens de verbouwing van uw badkamer op.En voor diegenen die iets meer luxe willen,zij kunnen het beste onze compleet ingerichte mobiele badkamer huren.

Comfortabel Douchen – Dixi Mobiele Douche.

mobiele douche hurenEen badkamer verbouwen betekent stof en overlast,geen toilet,douche of bad beschikbaar.Maar toch kunt u comfortabel douchen in de portable/mobiele douche van Dixi sanitair services.Onze tijdelijke en mobiel douche unit is voorzien van verlichting en verwarming,en gemakkelijk aan te sluiten.

De watervoorziening kan aangesloten worden op een koudwater kraan met (tuinslang) en voor de warmwater boiler is een 220 volt stopcontact nodig,het douche water wordt afgevoerd door een afvoerslang.

Door zijn compacte afmetingen((LxBxH (cm.)120x120x235 )is de portable /mobiele douche vrijwel overal te plaatsen.(let er wel op onze mobiele douche is niet binnenshuis te plaatsen).Zo beschikt u over een tijdelijke maar toch nog comfortabele douche,als uw badkamer wordt gerenoveerd.

Werking Mobiele Douche – Portable Douche.

Zoals al vermeld onze portable/mobiele douche unit is compact en comfortabel uitgevoerd.Door onze speciaal ontwikkelde duo-boiler heeft u na aansluiting al binnen 30 minuten warm water om te douchen.En heeft de boiler in de mobiele douche een warm watercapaciteit om maximaal 10 minuten heerlijk te douchen.

Als er meerdere personen achter elkaar willen douchen is het belangrijk om tussen de douche beurten door 10 minuten te wachten,zodat de boilers tijd hebben om het water op te warmen.Door de mengkraan in de portable douche uint kun je het koude en warme water zelf afstellen en regelen.

Aansluiting.
* De 220 volt aansluitkabel voor de boilers in de mobiele douche unit is 10 meter lang,en wordt standaard meegeleverd.Let er wel op dat de portable douche unit,is aangesloten op 16 ampère zekering.Denk er wel aan de mobiele douches zijn alleen geschikt voor buitenshuis!

Waarom kiezen voor Dixi Mobiele Douche.

Als grootste en goedkoopste mobiel sanitair verhuurder van Nederland,beschikken wij van Dixi sanitair services over een grote know how op het gebied van,mobiele toiletten, toiletwagens,mobiele badkamers,portable douches,douchewagens, bouw toiletten,enz…

Door ons landelijk netwerk kunnen wij snel en goedkoop mobiele douches leveren in de provincie Drenthe, Groningen ,Friesland, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht Brabant,Zuid-Holland,Noord-Holland, Zeeland en Limburg. (m.u.v de waddeneilanden). Al ons mobiel sanitair word gereinigd volgens de kema richtlijnen en zijn natuurlijk legionella-vrij.Onze portable douche units,en ander verhuur sanitair wordt schoon gemaakt met KIWA-ATA gecontroleerde producten.Zo bent u er van verzekerd dat u veilig en comfortabel kunt douchen in een Dixi mobiele douche.

 

mobiele douche