Mobiele Badkamer

Gaat u uw badkamer verbouwen, dan is het huren van onze mobiele badkamer de perfecte oplossing om toch comfortabel te douchen tijdens de verbouw.

Wij van douchewagens-toiletverhuur.nl zijn onderdeel van Dixi sanitair services de grootste mobiele sanitair verhuurder van Nederland.
mobiele toiletten voor evenementen

U zoekt een mobiele badkamer wij bieden topkwaliteit mobiele douche units aan, en leverbaar in alle provincies van Nederland. Een badkamer renoveren duurt toch al gauw een week of twee voordat deze weer volledig in gebruik kan worden genomen.

Tot die tijd is het wel zo handig om te beschikken over een mobiele badkamer, want douchen bij de buren, familie of op de sportclub is natuurlijk geen echte oplossing. Dixi sanitair services heeft een speciale mobiele douche ontworpen welke als tijdelijke douche dienst kan doen tijdens de verbouw van uw badkamer

Tijdelijke Mobiele Badkamer.

Onze tijdelijke douche units zijn volledig uitgerust om ervoor te zorgen dat u en uw familie over een complete tijdelijke douche beschikt, tijdens de verbouw of renovatie van uw badkamer.

Wij van Dixi sanitair services begrijpen als geen ander hoe lastig het is als u niet over uw eigen toilet of douche kunt beschikken. Vandaar dat wij als grootste mobiele sanitair verhuurder gespecialiseerd zijn in de verhuur van mobiele toiletten en mobiele badkamers.

De speciale materialen die zijn gebruikt voor het maken van deze mobiele badkamer zorgen ervoor dat er geen risico is van de groei van bacteriën. Onze mobiele badkamer is volledig hygiënisch en dusdanig ingericht en uitgevoerd waarmee deze veilig en gezond is voor zijn gebruikers en geen slechte invloed heeft op het milieu.

Afmetingen Mobiele Badkamer.

Zoals hierboven al vermeld is onze mobiele badkamer de tijdelijke douche oplossing, tijdens uw badkamer of douche renovatie. U beschikt tijdens het verbouwen over een eigen douche en wasgelegenheid en hoeft geen buren, vrienden of familie te vragen om te kunnen douchen en wassen.

De mobiele badkamer is heel compacte, zie onze video. Door zijn compacte afmetingen kan de mobiele badkamer al snel ergens op de oprit of in de tuin geplaatst worden. Wel is het noodzakelijk dat er elektriciteit een water toe en afvoer mogelijkheid zijn.

Indeling Mobiele Badkamer.

Naast zijn compacte afmetingen is de mobiele badkamer uitgerust met een douche een grote wastafel met afvalemmer en een volwaardig toilet. Onze mobiele badkamer is voorzien van verlichting en verwarming, zo is deze ook in de herfst en wintermaanden prima te gebruiken. Om comfortabel te douchen tijdens uw badkamer verbouw is de mobiele badkamer uitgerust met een propaan geiser die zorgt voor het warme water.

Door de douche thermostaatkraan kan iedereen zijn individuele watertemperatuur kiezen. De mobiele douche unit word gereinigd en gecontroleerd met KIWA-ATA gecontroleerde producten, en natuurlijk word de mobiele badkamer legionella-vrij aangeleverd. Wat betreft de afvoer deze is aangesloten op een sanibroyeur (vermaalpomp), waardoor er maar een kleine afvoer slang nodig is.

Dixi mobiel sanitair.

Wij leveren onze mobiele badkamers alleen via ons eigen netwerk. De mobiele badkamer word bij u thuis afgeleverd en opgehaald door onze eigen chauffeurs. Zo bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit, zelf afhalen of brengen is niet mogelijk. De aansluiting van de mobiele douche word door onze chauffeurs/monteur uitgevoerd. Zo kunt u na levering en plaatsing direct gebruik maken van de mobiele badkamer.

Waarom kiezen voor mobiel sanitair van Dixi.
Als grootste sanitair verhuurder in Europa, hebben wij de know how en service in huis om in elke mobiele sanitair behoefte te voldoen. Gaat u uw badkamer renoveren en heeft u een mobiele badkamer nodig ? Bel dan Dixi sanitair services de mobiele badkamer verhuurder.
mobiele badkamer huren