Mobiel Toilet – Badkamer – Toiletwagen huren Eindhoven

Mobiel toilet,douche,toiletwagen of tijdelijke badkamer huren in de gemeente Eindhoven? Dan bent u bij Dixi sanitary services in Papendrecht aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op met onze servicelijn.Zo kunt u op een zeer eenvoudige manier een mobiel toilet huren voor een verbouwing,feest,festival of evenement in Eindhoven.
mobiele toiletten voor evenementen
Mobiel Toilet huren in Eindhoven.
mobiel toilet Amsterdam

 • Compleet toilet voorzien van een spoelfunctie.
 • Mobiel Toilet  leverbaar in diverse uitvoeringen.
 • Grote aantallen beschikbaar voor evenementen.
 • Levering in de gemeente Eindhoven,en werkend afgeleverd.


 

mobiele badkamerMobiele badkamer huren in Eindhoven.

 • Complete Badkamer met ruime douche voorzien van een douchegordijn.
 • Toilet aangesloten op een sanibroyeur.
 • Verwarmd dus ook in de winter te gebruiken.
 • Levering in Eindhoven op elk adres,en werkend afgeleverd.


 

toiletwagen hurenToiletwagen huren in Eindhoven.

 • Toiletwagens met meerdere toiletten.
 • Toiletwagen geschikt voor feesten of evenementen..
 • Levering in Eindhoven op elk adres,en werkend afgeleverd.

 

mobiele toiletten voor evenementen

Projecten van Dixi sanitair services in Eindhoven :

 • Projecten

Over de gemeente Eindhoven :
Eindhoven is een gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant.De gemeente Eindhoven omvat naast de gelijknamige stad Eindhoven tevens het dorp Acht en het gebied Meerhoven dat in feite een woonwijk is in de naastgelegen gemeente Veldhoven is. Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland naar inwonertal. De gemeente telt 218.559 inwoners (1 november 2012, bron: CBS) op een grondgebied van 88,84 km².

De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) en het stedelijk netwerk BrabantStad. De agglomeratie Eindhoven (niet te verwarren met het samenwerkingsverband), bestaande uit onder andere de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen en Geldrop-Mierlo, telt bijna 440.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 540 km². In het SRE wonen ongeveer 700.000 mensen. De stad Eindhoven bereikte op 15 februari 1999 het inwoneraantal van 200.000. De stad groeit nog steeds: op 1 januari 2009 telde de stad 212.342 inwoners en de prognose is dat dat aantal in 2020 zal zijn gestegen naar 231.000.

In 1920 ontstond de huidige gemeente Eindhoven, toen ook wel Groot-Eindhoven genaamd, uit een fusie van de oorspronkelijke gemeente Eindhoven, die niet veel meer dan de huidige binnenstad omvatte, met de omliggende gemeenten Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum. Sindsdien zijn er enkele kleinere annexaties en grenscorrecties geweest, waarbij een deel van de voormalige gemeente Geldrop en later een deel van de gemeente Veldhoven werden toegevoegd, het laatste voor de bouw van de Vinexwijk Meerhoven.

Op 18 september 1944 werd Eindhoven bevrijd door de geallieerden. De bevrijding was onderdeel van Operatie Market Garden. De bevrijding wordt nog elk jaar gevierd met de Lichtjesroute. Volgens de gegevens van het Joods Historisch Museum leefden er vóór de oorlog ongeveer 430 joden en in 1950 200.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft de autofabriek DAF, hoewel vóór de oorlog opgericht, fors bijgedragen aan de expansie. In 2003 gaven ruim 9.500 bedrijven in de regio werk aan bijna 130.000 mensen.
De huidige gemeente is ontstaan op 1 januari 1994 toen een gedeelte van Veldhoven, waaronder het vliegveld, bij Eindhoven werd gevoegd. Hier werden enkele bedrijventerreinen en woonwijken gebouwd. Het gehele gebied wordt Meerhoven genoemd en valt onder het stadsdeel Strijp.

Ook het kerkdorp Acht en gehuchten als Bokt en Riel vallen onder de gemeente Eindhoven, ieder bij hun eigen stadsdeel. De grootste verandering deed zich echter voor in 1920 toen de kleine gemeente Eindhoven (niet veel groter dan het centrum met zijn voormalige wallen) de buurgemeenten Woensel, Strijp, Stratum, Tongelre en Gestel annexeerde. Na die annexatie bedroeg het inwonertal ongeveer 45.000, ervoor ongeveer 4.000. Op 15 februari 1999 bereikte Eindhoven het inwonertal van 200.000.