Evenementen toilet huren

Dixi – Evenementen Toilet Huren.

evenementen toilet hurenBent u op zoek naar een mobiel toilet voor u evenement,of heeft u mobiele toiletten nodig zodat u feestgangers gebruik kunnen maken van een volwaardig toilet.Dan is Dixi sanitair service de ideale partner voor het huren van een mobiele sanitaire voorziening.De Dixi is de standaard onder de mobiele toiletcabines.

Evenementen toiletten.
Doordacht,robuust,functioneel en bekend bij iedereen.De Dixi is o,a de ideale mobiele toiletcabine op de bouwplaats,langs de weg,in de industrie,bij sport en bij evenementen. Wilt u een evenementen toilet huren dan is de Dixi de optimale hygiënische sanitaire voorziening op slechts 1,2 vierkante meter.

evenementen toiletten

Bel of Mail direct voor een vrijblijvende prijsopgave Service@Dixi.nl

Feesten & Evenementen toilet huren.

evenementen urinoirs hurenWelk feest of groot evenement u ook organiseert,wij van Dixi mobiele toiletten weten als geen ander,hoeveel toiletten en plaspalen u nodig heeft om geen lange wachttijden te hebben.Een evenementen toilet huren vergt namelijk de nodige kennis door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke sanitaire voorzieningen nodig zijn.

30 jaar ervaring en kennis in evenementen toiletten.
Ruim 30 jaar kennis en ervaring garanderen u de beste kwaliteit en service.Onze toiletten en urinoirs zijn overal te plaatsen, milieuvriendelijk en hebben geen water of rioolaansluiting nodig.Na levering zijn ze direct klaar voor gebruik.Onze mobiele toiletten worden via onze eigen servicetrucks op uw feest locatie of evenemententerrein afgeleverd.Natuurlijk zorgen wij voor een goede reiniging-service niet voor niets zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.Wij bieden een landelijke service,zodat onze mobiele toiletten snel leverbaar zijn. Wilt u dus een evenementen toilet huren dan is Dixi uw aangewezen partner.

Evenementen toilet huren – Rolstoelgebruikers.

Wist u dat Dixi mobiele sanitaire voorzieningen,niet alleen de standaard mobiele toiletten levert. Wij leveren namelijk ook mobiele toilet cabines voor mindervaliden.Zo is de Dixi handicap een mobiel toilet voor rolstoelgebruikers.Zijn er dus mensen die uw evenementen bezoeken en slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken.Dan biedt de Dixi handicap een prima sanitaire oplossing.

Mobiel toilet gehandicapten.
Dit mobiele toilet heeft een grote binnenruimte biedt de rolstoelgebruiker en een eventuele begeleider een maximum aan bewegingsvrijheid.Ook zonder begeleider zorgen een brede zelfsluitende toegangsdeur, handgrepen en een antislip vloer voor een veilig gebruik.

Evenementen toilet huren – Vip bezoekers.

Voor uw speciale gasten,artiesten of vip bezoekers kunt u bij ons de speciale vip toiletwagen huren.De vip toiletwagen heeft een gescheiden ingang voor dames en heren,welke toegankelijk is via een aluminium (antislip) trap.Hierdoor is deze gemakkelijk en veilig toegankelijk voor u en al uw speciale gasten.In de toiletwagen heeft u na uw toiletbezoek de mogelijkheid om uw handen te wassen en deze onder de elektronische handdroger te drogen.

Toiletwagen voor evenementen.
Speciaal aan deze (vip) toiletwagen is dat deze kan worden ingezet op evenementen of feesten waar geen water toe of afvoer mogelijkheden zijn.De toiletwagen heeft een grote watertank,zodat deze als het ware zelfvoorzienend is.De vip toiletwagen heeft alleen een elektra aansluiting nodig,alhoewel we natuurlijk ook een aggregaat kunnen leveren voor de noodzakelijke elektriciteit.

Dixi partner voor evenementen toilet huren.

Bij het huren van een mobiel toilet hoort natuurlijk de beste service en de jarenlange ervaring die u van Dixi sanitair service kunt verwachten.Kortom bent u op zoek naar mobiele sanitair voorzieningen voor uw evenementen of welk feest dan ook.Dan heeft Dixi sanitair services voor u de beste mogelijkheden om een evenementen toilet huren.
offerte dicert en vrijblijvend

Previous post:

Next post: