Dixi Toiletten Vondelpark

Overlast door wildplassers en zelfs wildpoepers in Vondelpark. Het was de voorbije weken aan de orde van de dag in het Vondelpark.

Stadsdeel Zuid Amsterdam kreeg zoveel klachten over stankoverlast dat ze vorige week tien openbare dixi toiletten plaatsten. Eerlijk is eerlijk, de toiletten verdienen geen schoonheidsprijs, maar er wordt inmiddels wel flink gebruik van gemaakt.

‘Het was heel erg’, stelt Joep Blaas van stadsdeel Zuid Amsterdam, ‘we kregen zelfs klachten binnen van bewoners wiens honden menselijke uitwerpselen opaten’. En ook over de stank is Blaas duidelijk. ‘Ik weet niet of je wel eens op een mooie zomerdag in de buurt van het Vondelpark-theater bent geweest, maar die lucht was daar soms niet te harden’.

Over het uiterlijk van de toiletten is Blaas duidelijk. ‘Aan mooiere toiletten hangt ook een groot prijskaartje. Deze mobiele toiletten zijn al kostbaar, ze kosten enkele tienduizenden euro’s, en dat geld geven we natuurlijk liever uit aan onderhoud van het park’.

(bron AT5)

Dixi Sanitair Services – De mobiele sanitair specialist.
Dixi levert met zijn mobiele toiletten en plaszuilen een oplossing tegen wildplassers en wildpoepers in het Vondelpark. Heeft u ook een sanitaire oplossing nodig voor een bepaald project of evenement neem dan contact op met de mobiele sanitair specialisten van Nederland.